PSV staat voor schier onmogelijke taak: 'Gesprekken met clubs van kaliber Bayern'

PSV staat voor schier onmogelijke taak: 'Gesprekken met clubs van kaliber Bayern'

01-12-2022 15:08
186

Na het WK barsten de gesprekken tussen het management van Cody Gakpo en internationale topclubs los, verzekert Voetbal International. De Oranje-international moet minimaal vijftig miljoen euro opleveren.

Gakpo maakt een ijzersterke indruk op het WK en scoorde al drie keer in de eerste drie groepswedstrijden. Om die reden is zijn prijskaartje opgeschroefd en melden clubs van een hoger kaliber zich. 'Clubs als Southampton en Leeds United zijn nu kansloos, Gakpo wil naar de absolute Europese top', schrijft VI. Gedurende het WK zal de aanvaller zich focussen op het Nederlands elftal, al zal er direct daarna gesproken worden.

Wedden

Meer odds

'Er zijn ontmoetingen gepland met clubs van het kaliber Manchester United, Real Madrid, Bayern München en Liverpool', klinkt het. PSV wil naar verluidt met geïnteresseerde clubs om tafel, wanneer er minimaal vijftig miljoen euro betaald wordt. Door de precaire financiële situatie van PSV is het onaannemelijk dat de Eindhovenaren Gakpo bij een dergelijk bedrag exclusief bonussen binnenboord kunnen houden.

Afgelopen zomer wist PSV Gakpo op de slotdagen van de transferperiode uit handen van Southampton en Leeds te houden. Destijds ging het om bedragen rond de veertig miljoen euro, inclusief bonussen.