De Mos en Van der Goot wijzen WK-favoriet aan: 'Hij is bijna niet te stoppen'

De Mos en Van der Goot wijzen WK-favoriet aan: 'Hij is bijna niet te stoppen'

03-12-2022 13:18
13

Aad de Mos en Wytse van der Goot zien Frankrijk als grootste favoriet voor de wereldtitel in Qatar. De analist en commentator maken de balans op na de groepsfase.

"De verschillen zijn wat kleiner geworden tussen de landen. Er is geen één ploeg die zomaar over tegenstanders heen walst. Op Frankrijk misschien na", zegt Van der Goot tegen VoetbalNieuws. "Die speelden de laatste wedstrijd met een B-ploeg tegen Tunesië (0-1). Ik zie van alle deelnemers Frankrijk het minst snel op onbegrijpelijke wijze verliezen. Maar er is niet één team dat echt zo duidelijk veel sterker is dan andere ploegen. Daardoor liggen de verrassingen altijd op de loer."

De Mos sluit zich bij de Ziggo Sport-commentator aan. "Brazilië, Spanje en Argentinië zijn de favorieten, maar de topfavoriet is Frankrijk." Dat komt vooral door de aanwezigheid van Kylian Mbappé. "Hij is bijna niet af te stoppen. Maar als je tegen een slechte wedstrijd aanloopt in de knock-outfase dan ben je gezien."

In de kansen van Oranje heeft De Mos minder vertrouwen. "Wij zitten daaronder. Wij zitten in de subtop, maar meer ook niet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie