Engeland treft Oranje-opponent Senegal: 12x je inleg bij goal en assist van Kane!

Engeland treft Oranje-opponent Senegal: 12x je inleg bij goal en assist van Kane!

04-12-2022 16:00
0

ADVERTORIAL - Engeland staat zondagavond tegenover Senegal in de achtste finales van het WK en treft daarmee een voormalig tegenstander van Oranje. De ploeg van Gareth Southgate gaat als favoriet het duel in, maar het zal zeker geen walk in the park worden. Bookmaker Unibet heeft fraaie boosted odds klaarstaan voor deze achtste finale die wij graag uitlichten!

It's coming home?

Engeland likt nog steeds de wonden na de teleurstellende EK-finale van 2021. Italië won na strafschoppen en Bukayo Saka was de schlemiel door de beslissende penalty te missen. The Three Lions zijn echter bezig aan een prima WK-reeks: een gelijkspel tegen de Verenigde Staten en twee ruime overwinningen tegen Iran en Wales was genoeg om de achtste finales zonder veel moeite te bereiken. 

Oranje wereldkampioen? Unibet geeft vijf miljoen euro weg! Check het hier.

Bij de Engelsen zijn alle ogen gericht op Harry Kane. De spits is hersteld van zijn kleine blessure en gaf in de groepsfase al drie assists, maar wist nog niet het net te vinden in Qatar. Een doelpunt en een assist van Kane tegen de Senegalezen levert je maar liefst elf keer je inleg op! Buiten de wedstrijd tegen de VS om vielen telkens veel doelpunten bij wedstrijden van Engeland: tegen Wales werd drie keer gescoord en in het duel met Iran vielen maar liefst acht goals! Vallen er vier of meer doelpunten in het duel tussen Engeland en Senegal en winnen de Engelsen? Dat levert je een odd van 6.50 op.

Op het vorige EK was Saka nog de klos, maar tot dusver draait het talent een prima WK met twee doelpunten op zijn naam. Opent Saka de score tegen Senegal? Daar staat een odd van 11.00 op. Jude Bellingham maakt zijn naam als supertalent eveneens waar en laat mooie dingen zien op de Qatarese velden. Scoort Bellingham, die bij alle Europese topclubs op de radar staat, tegen Senegal? Dan pak je negen keer je inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s