Mike Verweij: 'Moment dat hij naar huis wordt gestuurd komt dichterbij'

Mike Verweij: 'Moment dat hij naar huis wordt gestuurd komt dichterbij'

04-12-2022 21:02 Laatste update: 21:45
49

Het is de vraag of Stefan de Vrij nog in actie kan komen voor Oranje op het WK. Volgens De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij staat het er niet goed voor met de dertigjarige verdediger.

De Vrij sloeg zondag de training van de reserves over en werkte een apart programma af. "Met De Vrij gaat het niet goed", vertelt Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Ik denk dat het moment dat hij naar huis gaat of naar huis wordt gestuurd steeds dichterbij komt. Misschien dat vrijdag de hele ploeg naar huis wordt gestuurd, maar dat is weer een andere discussie. Ik denk dat Louis van Gaal op dit moment niet veel aan De Vrij heeft."

Valentijn Driessen acht de kans niet zo groot dat De Vrij daadwerkelijk naar huis wordt gestuurd. "Dan moet je zeker weten dat hij niet meer in actie gaat komen. Misschien is hij wel iemand die de finale kan halen als je schorsingen of andere blessures krijgt. Je hebt nu in principe alleen Matthijs de Ligt als alternatief."

De Vrij kwam dit WK nog niet in actie voor het Nederlands elftal, dat het vrijdag opneemt tegen Argentinië in de kwartfinale.