Neemt Modrić Kroatië bij de hand tegen reuzendoder Japan? Check de odds op Unibet!

Neemt Modrić Kroatië bij de hand tegen reuzendoder Japan? Check de odds op Unibet!

05-12-2022 12:00 Laatste update: 12:37
0

ADVERTORIAL – Met Japan tegen Kroatië staat maandagmiddag de vijfde achtste finale van het WK in Qatar op de rol. De Aziaten eindigde zeer verrassend als nummer één in hun groep met Spanje en Duitsland, terwijl de Europeanen zich achter Marokko plaatste als nummer twee van hun poule. Bookmaker Unibet heeft veel vertrouwen in Kroatië en mooie verhoogde odds klaargezet!

Kramarić, Modrić, Perišić: Kroatië valt terug op hun ervaring

In 2018 was het Kroatië dat de finale van het WK haalde tegen Frankrijk, waar Andrej Kramarić, Luka Modrić en Ivan Perišić alle drie bij waren. Ook tijdens het huidige toernooi zijn de drie weer een vaste waarde in de ploeg van Zlatko Dalić. Kramarić kwam zelfs al twee keer tot scoren voor zijn land tegen Canada, wat tweemaal op aangeven van Perišić gebeurde. Mocht de spits van TSG Hoffenheim maandag weer tot scoren komen en is dit gelijk de openingsgoal, dan krijg je acht keer je inzet terug bij Unibet. Geeft de wingback van Tottenham Hotspur wederom een assist? Dan krijg je daar zes keer je inzet voor terug.

Oranje wereldkampioen? Unibet geeft vijf miljoen euro weg! Check het hier.

Dé man bij Kroatië is nog altijd Modrić. De vedette van Real Madrid is de absolute leider op het middenveld en verbaasde weer vriend en vijand met zijn spel in de groepsfase van het toernooi. De spelmaker strooide geregeld met passes en weet als geen ander hoe hij een defensie open moet rijten. Naast het versturen van succesvolle ballen, weet de Kroaat ook hoe het is om tot scoren te komen voor zijn land. Op de beslissende momenten is het namelijk Modrić die nog wel eens kan verrassen met een afstandsschot. Voor een goal van de middenvelder staat nu een verhoogde odd van 6.25 op Unibet.

Japan: de reuzendoder van dit WK

Dat Japan tot nu toe één van de grootste verrassingen en misschien wel de grootste verrassing van dit WK is, staat buiten kijf. De Aziaten eindigde verassend als eerste in de groep met Spanje en Duitsland, waarin beide Europese grootmachten ook door hen werden verslagen. Dat deed Japan niet met voetbal waarmee het achterover leunde en ging counteren, maar door de tegenpartij echt bij de keel te grijpen. Toch is de kans groot dat Kroatië door al hun toernooiervaring uiteindelijk aan het langste eind zal trekken. Mocht dat gebeuren in een wedstrijd waarin drie doelpunten of meer vallen, dan krijg je daar 4.50 keer je inzet voor terug op Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s