Slot noemt Noppert en vertelt over Bijlow: 'Nee, dat merk ik totaal niet'

Slot noemt Noppert en vertelt over Bijlow: 'Nee, dat merk ik totaal niet'

05-12-2022 19:51 Laatste update: 19:59
28

Arne Slot heeft tijdens het WK contact met Justin Bijlow. De Feyenoord-trainer weet dat de doelman van de Rotterdammers goed in zijn vel zit bij het Nederlands elftal, ondanks diens reserverol.

Bijlow is de enige Feyenoorder in de selectie van Louis van Gaal. Slot wordt bij de NOS gevraagd of hij zijn keeper tijdens het WK spreekt. "Ja, maar wel mondjesmaat", reageert hij. "Hij is nu bij de bondscoach. Het is evenwicht zoeken tussen geïnteresseerd zijn en niet te veel belasten. Ik denk dat Justin ongelooflijk veel berichtjes krijgt."

Slot denkt niet dat Bijlow het moeilijk vindt om zich in zijn reserverol te schikken. "Nee, dat merk ik totaal niet", aldus de trainer. "Dat zie je ook aan de beelden: wisselspelers voelen zich erg betrokken." Voor de bekendmaking van de definitieve selectie was Bijlow een van de vraagtekens. "Ik denk dat hij ontzettend blij was dat hij meeging. Maar, als je dan meegaat, is het gek als je niet hoopt dat je speelt. De keeper die nu keept doet het alleen uitstekend", doelt Slot op Andries Noppert.

Feyenoord
Slot verwacht een rustige winter bij Feyenoord. "Ik verwacht weinig mutaties", reageert hij op de vraag of hij een rustige vakantie heeft gehad. De oefenmeester kon Nick Marsman, die zijn conditie op peil houdt in Rotterdam-Zuid, verwelkomen. "Nick heeft gevraagd of hij mocht meetrainen. Dat hebben we afgelopen zomer ook met Jean-Paul Boëtius gedaan. Het komt voor ons goed uit, nu Justin nog op het WK is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie