Geweldige actie bij Unibet: 50x je inzet als Oranje de Argentijnen verslaat

Geweldige actie bij Unibet: 50x je inzet als Oranje de Argentijnen verslaat

09-12-2022 18:00 Laatste update: 18:04
0

ADVERTORIAL - Oranje speelt aankomende vrijdag de cruciale kwartfinale van het WK tegen Argentinië. Voor de ploeg van bondscoach Louis van Gaal dé kans om zijn prestatie van 2014 te kunnen evenaren. Bettingpartner Unibet heeft voor dit duel een hele lucratieve actie op poten gezet. Bij winst van Oranje krijg je namelijk 50 keer je inzet terug. VoetbalPrimeur legt uit hoe dat in zijn werking gaat.

Ga naar Unibet.nl en maak daar een account aan voor jezelf. Nadat je geverifiëerd bent stort je een bedrag van €5 op je account en ga je naar het duel van Oranje met Argentinië. Selecteer 'Reguliere speeltijd: Nederland' en de boost verschijnt vanzelf op je betslip onderin je scherm. Je moet voor deze bet kiezen, aangezien anders de boost niet verschijnt. Belangrijk: vergeet de boost ook niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt.

De maximale inleg voor de actie is €1, maar je kunt er wel vijftig mee terugverdienen! Minder inzetten kan bij deze actie ook. De boost is enkel geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Lukt het Oranje om als underdog de favorieten uit Argentinië te verslaan? Dan krijg jij €50 met de inzet van een schamele €1! Lukt het de Nederlandse jongens niet om het toernooi verder te zetten en verliezen ze of wordt het gelijk? Dan verlies je ook maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s