Familie Abdelhak Nouri emotioneel na eerbetoon Marokkaanse spelers

7 december om 17:02
Laatste update: 7 december om 18:35

Mohammed Nouri, de vader van Abdelhak, vond het eerbetoon van het Marokkaanse elftal aan zijn zoon prachtig om te zien. Na het zien van het fragment deelde hij het nieuws met Abdelhak, die daarop een glimlach liet zien. 

Marokko schakelde dinsdag na strafschoppen Spanje uit. Na het duel verscheen er op social media een video waarin te zien was hoe de spelers een eerbetoon brachten aan Nouri. De telefoon van Mohammed lichtte snel daarna op. Vanuit zowel Nederland als het buitenland kreeg hij steunbetuigingen.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Polen

  • logo

    Nederland

"Heel mooi om te zien. Het was heel emotioneel voor ons en de hele familie. Respect voor de jongens hoe zij dat hebben gedaan. Ik heb het hem verteld. Je weet hoe hij reageert, met een glimlach of met zijn wenkbrauwen. Dat betekent dat hij blij is. Af en toe is hij emotioneel, maar gisteren was het met een glimlach", vertelt hij bij NOS. De kans op een finale tussen Nederland en Marokko is nog altijd aanwezig. "Wie weet!”, aldus een lachende Nouri. "Dat wordt een groot feest, van allebei de kanten."