'Bodyguard van Messi' kan toch spelen tegen Oranje: 'Op naar een nieuwe finale!'

'Bodyguard van Messi' kan toch spelen tegen Oranje: 'Op naar een nieuwe finale!'

08-12-2022 08:57 Laatste update: 20:03
20

Het Nederlands elftal krijgt vrijdagavond hoogstwaarschijnlijk te maken met Rodrigo De Paul. De middenvelder, ook wel bekend als de 'bodyguard' van Lionel Messi, lijkt op tijd fit te zijn voor de kwartfinale van het WK.

De Paul is een belangrijke schakel voor Argentinië en miste nog geen WK-minuut, maar kampte de laatste dagen met hamstringklachten en was een twijfelgeval voor de kraker tegen Oranje. Woensdagavond onderging hij medische onderzoek.

Op Instagram laat hij nu weten dat 'alles goed is'. 'We blijven werken en bereiden de laatste details voor. Op naar een nieuwe finale!', aldus de middenvelder van Atlético Madrid, die in Qatar de meeste passes verstuurt naar sterspeler Lionel Messi en te boek staat als zijn 'persoonlijke assistent'. Woensdagavond gaf De Paul nog kusjes aan Messi tijdens een Twitch-sessie van Sergio Agüero.

Di María
De kans is groot dat ook Ángel Di María minuten kan maken tegen het Nederlands elftal. De aanvaller trainde woensdag volledig mee. Door een blessure moest hij de achtste finale tegen Australië (2-1) nog laten schieten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rodrigo De Paul (@rodridepaul)