Oranje-backs willen weer leveren, Memphis en Gakpo staan scherp tegen Argentinië

Oranje-backs willen weer leveren, Memphis en Gakpo staan scherp tegen Argentinië

08-12-2022 19:00

ADVERTORIAL – Aanstaande vrijdag staat voor het Nederlands elftal de decennia-oude WK-kraker tegen Argentinië op het programma. Oranje zal Lionel Messi en co. af moeten stoppen om weer een stapje dichter bij het doel te komen: wereldkampioen worden. Jack’s heeft in ieder geval weer uitgepakt met heerlijke verhoogde odds!

Gaan we hetzelfde verhaal zien tegen Argentinië als tegen de Verenigde Staten?

Tegen de Verenigde Staten zagen we een Nederlands elftal dat meer dan goed georganiseerd was en er op de juiste momenten pijlsnel uit schoot, om het gros van de schaarse kansen die het kreeg af te ronden. Het eerste doelpunt van Memphis Depay was daar een schoolvoorbeeld van. Ook Cody Gakpo kwam een aantal keer in een gevaarlijke positie, wat een groot wapen is voor Oranje. Maakt één van de twee een doelpunt tegen de Argentijnen? Dan krijg je daar 2.75 keer je inzet voor bij Jack’s.

50 keer je inleg verdienen wanneer Nederland scoort? Registreer je hier bij Jack’s!

Naast de twee opvallende aanvallers was het ook de wedstrijd van nog twee Oranje-collega’s: Denzel Dumfries en Daley Blind. Beide wingbacks hadden letterlijk vleugels tegen de Amerikanen en dat was terug te zien in de doelpunten van de ploeg van Van Gaal. Beide verdedigers kwamen tot scoren en gaven een assist. Doet één van de twee dat laatste opnieuw tegen La Albiceleste? Dan krijg je daar vier keer je inzet voor terug bij Jack’s.

Nederland heeft nog een rekening te vereffenen

Volgens de bondscoach staat één ding vast: Oranje heeft nog een rekening te vereffenen met Argentinië. Iedereen kent het verhaal uit 2014 nog wel. In de halve finale van dat bewuste WK eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel, waarna de Leeuwen er na strafschoppen uit vlogen. Eén ding is zeker, Van Gaal gaat er alles aan doen om dat niet nog een keer te laten gebeuren. Stoot Oranje door naar de halve finale van het WK? Dan ontvang je 2.60 keer je inzet bij de bookmaker.

Op voorhand wordt van de wedstrijd tussen Nederland en Argentinië verwacht dat het een schaakspel gaat worden, waarin beide ploegen de zaakjes defensief zo goed mogelijk op orde willen hebben. Op Jack's staat een verhoogde odd van acht schoten of meer op de gezamenlijke doelen. Denk je dat dat een realistisch verhaal is? Speel dan de weddenschap van 2.50.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.