'Onrust bij stadion van Willem ll: supporters eisen vertrek van Hofland'

'Onrust bij stadion van Willem ll: supporters eisen vertrek van Hofland'

11-12-2022 15:15
43

Supporters van Willem ll zijn woest, meldt het Brabants Dagblad kort na de wedstrijd Willem ll - NAC Breda. Spelers van de bezoekers kunnen niet weg omdat supporters de hoofdingang blokkeren. Trainer Kevin Hofland wordt niet gespaard.

Willem ll staat negende en zit in een sportieve crisis. Dat wordt Hofland kwalijk genomen, supporters eisen nu zijn vertrek, meldt de krant. Door de onrust kunnen spelers van NAC niet bij de spelersbus komen. Bij de hoofdingang staat nu bewaking voor de deur.

Wedden

Meer odds

"Je hebt het zelf kunnen zien. We staan twee keer te slapen en geven zo twee tegengoals weg", zegt Hofland tegen ESPN. "Zo verlies je een wedstrijd. We hebben een prima eerste helft gespeeld, maar na rust staan we te slapen. Op de een of andere manier kan deze ploeg er niet mee omgaan. Het gaat om de wil om te winnen. En als je een fout maakt, moet je gewoon door. De dingen blijven doen die we afspreken. Ik ben enorm teleurgesteld in het resultaat, maar ook in wat we in de tweede helft hebben gebracht."

Over de kritiek van de supporters is Hofland duidelijk. "Natuurlijk doet dat me wel iets. Ik snap de emoties, maar ik kan er ook weinig aan doen dat iemand een verkeerde terugspeelbal geeft of niet op staat te letten. Ik kan er ook weinig aan doen dat we een bal niet binnenkoppen, maar het is mijn verantwoordelijkheid om te steunen. Dat doe ik ook, maar ik begrijp de emotie compleet. Ik zou liegen als het me niets doet."