'Tottenham en Conte deze week bijeen om megadeal te bespreken'

'Tottenham en Conte deze week bijeen om megadeal te bespreken'

12-12-2022 15:17 Laatste update: 15:37
4

Tottenham Hotspur gaat in gesprek met trainer Antonio Conte over een nieuw contract. The Spurs staan vierde in de Premier League en zien een langere samenwerking met de Italiaanse oefenmeester wel zitten.

Volgens het gerenommeerde Sky Sports komen de twee partijen deze week bijeen om over een nieuw contract te onderhandelen. Conte heeft een contract dat loopt tot 2023, maar Tottenham kan een optie lichten waardoor de deal automatisch wordt verlengd tot 2024.

Conte volgde Nuno Espírito Santo op in 2021 en leidde de ploeg al in 58 duels. In Engeland weet men dat Conte gelukkig is bij de Londense club. De 53-jarige eindigde met zijn ploeg afgelopen seizoen als vierde, waarmee Tottenham terugkeerde naar de Champions League. 

Conte gaat mogelijk een megasalaris krijgen bij Tottenham. Naar verluidt ziet hij na de overeenkomst wekelijks 400 duizend pond bijgeschreven worden op zijn bankrekening. Dat komt neer op 20 miljoen pond op jaarbasis.

Dit seizoen staat Tottenham vierde in de Premier League. De club overwinterde in de Champions League, nadat groep D werd gewonnen. In de achtste finales is AC Milan de tegenstander.