Geweldige actie bij Unibet: 100x je inzet als Marokko zich plaatst voor de finale!

14 december om 18:30
Laatste update: 14 december om 14:04

ADVERTORIAL – Marokko hoopt zijn WK-sprookje woensdag tegen Frankrijk een vervolg te kunnen geven. De ploeg van Hoalid Regragui heeft al historie geschreven, maar zou dat met het bereiken van de finale nog dikker kunnen onderstrepen. Bookmaker Unibet heeft een mooie actie voor je in petto. Wanneer Marokko zich plaatst krijg je 100 keer je inzet terug!

Ga naar Unibet.nl en maak daar een account aan voor jezelf. Nadat je geverifieerd bent, stort je een bedrag van €5 op je account en ga je naar het duel van Marokko met Frankrijk. Selecteer 'Team bereikt volgende ronde: Marokko' en de boost verschijnt vanzelf op je betslip onderin je scherm. Je moet voor deze bet kiezen, aangezien de boost anders niet verschijnt. Belangrijk: vergeet de boost ook niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt.

De maximale inleg voor de actie is €1, maar je kunt er wel honderd euro mee terugverdienen! Minder inzetten kan bij deze actie ook. De boost is enkel geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Lukt het Marokko om na België, Spanje en Portugal ook Frankrijk uit het toernooi te knikkeren? Dan krijg jij €100 met de inzet van een schamele €1! Zien we een andere uikomst? Dan verlies je ook maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust