Ten Hag prikkelt Maguire: 'We willen dat hij dat meeneemt naar Manchester United'

Ten Hag prikkelt Maguire: 'We willen dat hij dat meeneemt naar Manchester United'

12-12-2022 23:48 Laatste update: 23:50
18

Erik ten Hag hoopt dat Harry Maguire zijn goede vorm bij Engeland meeneemt naar Manchester United. De verdediger is op Old Trafford zijn basisplaats kwijtgeraakt, maar toch twijfelt Ten Hag niet aan zijn kwaliteiten.

Maguire was op het EK basisspeler en deed het naar behoren. "We willen dat hij dat meeneemt naar Manchester, zodat hij het mee kan nemen op het veld voor Manchester United. Als hij dat doet, wordt hij een geweldige speler voor ons", aldus Ten Hag in Engelse media.

Ten Hag slachtofferde Maguire juist, maar twijfelt niet aan hem. "Hij heeft dat hoge niveau, wil op het hoogste niveau spelen en de verdediging leiden, dus het is aan hem. Ik weet zeker dat hij de potentie heeft om in onze stijl te spelen en in ons systeem te passen."

"Na het duel met Brentford had ik het gevoel dat ik daar iets moest veranderen, ik moest de mentaliteit veranderen. Voor hem was het een slecht moment, maar het zegt niets over zijn kwaliteiten, dat hij het niet kan of mijn mening over zijn kwaliteit."