Zlatan onthult: 'Het is al bekend wie het WK wint, je weet wie ik bedoel'

13 december om 17:56
Laatste update: 13 december om 17:57

Volgens Zlatan Ibrahimović is het overduidelijk dat Argentinië het WK in Qatar gaat winnen. De Zweed beschrijft Frankrijk en Kroatië als sterke landen, maar gelooft dat het succes van Lionel Messi onvermijdelijk is.

Dat deelt hij in gesprek met Goal. "Ik denk dat het al bekend is wie er gaat winnen en je weet wie ik bedoel. Ik denk dat Messi er met de winst vandoor gaat. Het is al bekend", claimt de Zweedse sensatie, die in 2002 en 2006 zelf ook deelnam aan een WK. "Ook al zijn Frankrijk en Kroatië echt goede landen."

De spits die bij AC Milan actief is, is niet verbaasd over Marokko. "Dat ze in de halve finale staan had ik misschien niet verwacht, maar ik wist vooraf al wel dat het een heel goed land was. En in het WK kan alles gebeuren. Mensen genieten van verrassingen." 

Ibrahimović deed tot slot nog een boekje open over het vertrek van Cristiano Ronaldo bij Manchester United. "We komen nooit achter het echte verhaal. Iedereen is voorzichtig en niemand doet zulke uitspraken, behalve ikzelf. Ik zou het wel eerlijk vertellen als ik in die situatie zat", besluit hij typisch.