"Ik ben denk ik wel één van de meest gehate PSV'ers door Ajax-supporters"

14 december om 12:56

Joey Veerman ziet dat zijn 'maat' Andries Noppert de nodige interesse heeft gewekt met zijn goede prestaties op het WK. De spelmaker van PSV ziet dat de doelman van Oranje, die hij kent uit zijn tijd bij FC Volendam en sc Heerenveen, onder meer aan Ajax wordt gelinkt.

"Ik moet zeggen dat hij het gruwelijk heeft opgepakt, toen bij Go Ahead Eagles. Ik denk dat niemand dit had verwacht", zegt Veerman in het YouTube-programma Bij Andy in de Auto, van ex-Ajacied Andy van der Meijde. "Ik vind hem echt gruwelijk geworden. Hij heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van Heerenveen gespeeld. Die is weg deze winter. Tenminste dat is te hopen, nu moet hij het doen."

Ajax zou al op het vinkentouw zitten voor Noppert. "Die club wordt altijd genoemd. Alleen bij mij niet", grapt Veerman. "Maar het is goed dat ik bij PSV zit hoor. PSV is top. We hebben een megaleuk team en het is gewoon lekker rustig. Ik weet niet hoe dat bij Ajax en Feyenoord is, maar het is hier gemoedelijk."

Veerman weet dat hij het hart op de tong heeft en denkt dat hij daardoor niet heel geliefd is bij de concurrenten. "Ik ben denk ik wel één van de meest gehate PSV'ers door Ajax-supporters. Ik zeg weleens wat in interviews. Soms zeg ik iets te veel."