NEC komt met contractnieuws over onvermoeibare Schöne: 'Voel me hier thuis'

NEC komt met contractnieuws over onvermoeibare Schöne: 'Voel me hier thuis'

14-12-2022 16:07
15

Mooi nieuws voor de supporters van NEC: de club maakt bekend dat het aflopende contract van Lasse Schöne met één jaar verlengd is. Daardoor is Schöne (36) sowieso tot 2024 NEC'er.

Nadat Schöne naar Nederland terugkeerde om bij sc Heerenveen te voetballen, maakte hij daarna zijn rentree bij NEC. Het gaat hem goed af, want hij miste nog geen minuut. "Ik heb in een eerder stadium aangegeven dat mijn keuze onder andere betrekking heeft op mijn fysieke gesteldheid en speelplezier. Ik voel me nog altijd erg fit en dat heeft er mede voor gezorgd dat ik heb besloten om er nog een seizoen aan vast te plakken. Het vertrouwen dat de club in me heeft uitgesproken was een andere belangrijke factor. Ik voel me hier thuis en ben blij en trots ook volgend seizoen het shirt van N.E.C. te mogen dragen", vertelt Schöne via de clubkanalen. 

"Lasse is een op en top professional. Dat zie je in zijn hele doen en laten", zegt technisch directeur Carlos Aalbers. "Een voorbeeld hiervan is dat hij dit seizoen, op de respectabele leeftijd van 36 jaar, nog geen minuut mistte tijdens trainingen en in de Eredivisie. Als aanvoerder en ervaringskundige neemt hij zijn medespelers bij de hand en hij doet dat met een grote passie voor de sport. We zijn ontzettend blij dat hij ook volgend seizoen onderdeel is van onze selectie."