Analisten: 'Heel cru dat Messi balverlies lijdt, wereldgoal van Mbappé'

Analisten: 'Heel cru dat Messi balverlies lijdt, wereldgoal van Mbappé'

18 december om 18:15

Pierre van Hooijdonk vreest voor de kansen van Argentinië na de bijzondere slofase van de WK-finale tegen Frankrijk. Kylian Mbappé zette het duel in de slotfase helemaal op zijn kop met twee goals in één minuut tijd.

Argentinië was heel dicht bij de wereldtitel, toen het tien minuten voor tijd helemaal misging. "Het is heel cru dat de 2-2 valt na balverlies van Messi. Het is ongekend, ze geven het echt helemaal weg", begint Leonne Stendler in de studio van de NOS.

"De vechtmachine van Argentinië heeft veel werk moeten leveren en lijkt een beetje leeg", stelt Van Hooijdonk, die zich verbaasde over het uitblijven van wissels bij de Argentijnen. "De Fransen maken met hun fitheid nu wel het verschil, maar Scaloni vertrouwt blijkbaar nog op de elf die in het veld staan."

Rafael van der Vaart geniet ondertussen met volle teugen. "Dit is toch waar het om gaat. We zijn allemaal neutraal. Ze (Frankrijk) hebben één moment en dan maken ze de 2-1 en dan denk je: het zal toch niet. En dan maakt die Mbappé een wereldgoal."