Van Hooijdonk verwelkomt technisch directeur bij NAC en is 'zeer verheugd'

Van Hooijdonk verwelkomt technisch directeur bij NAC en is 'zeer verheugd'

22-12-2022 12:29
19

NAC Breda heeft een nieuwe technisch directeur aangesteld. Peter Maas komt per 1 februari 2023 over van sc Heerenveen, waar hij nu nog werkzaam is als hoofd scouting.

Maas (53) was tussen 2019 en 2021 hoofdscout in Breda, vertrok vervolgens naar Heerenveen en keert nu terug in de rol van technisch directeur. Hij gaat volgens NAC 'nauw samenwerken' met Pierre van Hooijdonk, die is ingestapt als commissaris technische zaken.

"Wij wensen Peter heel veel succes in zijn nieuwe functie bij ons en zijn zeer verheugd met zijn komst", reageert Van Hooijdonk op de clubsite. "We geloven erg in zijn toegevoegde waarde en hij bewees in het verleden zijn uitstekende gevoel voor talent en heeft zich ook op organisatorisch gebied bewezen. Zijn aanstelling is een belangrijke stap in de wederopbouw van NAC."

Maas noemt zijn terugkeer 'een mooie uitdaging'. "Het technische departement opbouwen; qua visie, structuur en uitvoering. De club verbeteren, mensen werven en binden. Samen met een nieuwe directie en uiteraard de toezichthouder Pierre van Hooijdonk. Met als doel NAC in alle opzichten verder te helpen."