'Benfica heeft een bod van Liverpool afgewezen'

'Liverpool-bod afgewezen: beste jonge speler op het WK gaat alleen bij megabedrag'

22 december 2022 om 16:05

Enzo Fernández heeft op het WK met Argentinië de interesse van heel wat topclubs in Europa gewekt, waaronder Liverpool. The Reds hebben echter vervelend nieuws gekregen van Benfica en hebben een bod van 100 miljoen euro zien worden afgewezen.

Fernández werd op het WK verkozen tot de beste jonge speler van het toernooi. Zijn ontwikkeling heeft onder anderen Liverpool wakker geschud. Jürgen Klopp ziet de Argentijn graag komen en zette de clubleiding aan het werk. Volgens het Portugese Record werd er een bod van 100 miljoen euro uitgebracht, maar daar heeft Benfica 'nee' tegen gezegd.

De krant voegt daar nog aan toe dat Benfica helemaal geen trek heeft om te onderhandelen over Fernández. Als Liverpool of welke club dan ook Fernández wil aantrekken, dan hangt daar een stevig prijskaartje aan vast. De afkoopsom van Fernández is 120 miljoen euro.

Liverpool wil zich versterken op het middenveld en wordt ook gelinkt aan wonderkind Jude Bellingham. Manchester City en Real Madrid nemen naar verluidt ook deel aan die race.