Memphis lijkt weer voor Barça-vertrek te staan: 'Mooi salaris bij Newcastle'

Memphis lijkt weer voor Barça-vertrek te staan: 'Mooi salaris bij Newcastle'

23-12-2022 09:30
48

In januari krijgen we antwoord op de vraag waar de toekomst van Memphis Depay ligt. In de nieuwe aflevering van #DoneDeal de podcast wordt ingegaan op de sluimerende interesse van Newcastle United.

Wedden

Meer odds

Memphis heeft een aflopend contract bij FC Barcelona, dat hem mogelijk wil laten gaan om nog wat aan hem te kunnen verdienen. Newcastle is de laatste club die met de aanvaller in verband wordt gebracht. Volgens Spaanse media zou de nummer drie van de Premier League zelfs twintig miljoen euro hebben geboden.

"Er valt wel wat voor te zeggen: Memphis is niet geslaagd bij Manchester United en kan revanche nemen, hij krijgt waarschijnlijk een héél mooi salaris en Newcastle is een ambitieuze club die duidelijk in de lift zit", klinkt het bij #DoneDeal.

Toch zal Memphis twee keer nadenken, voordat hij zijn jawoord geeft aan Newcastle. "Met Callum Wilson, Chris Wood en recordaankoop Alexander Isak is er best wat concurrentie. Op linksbuiten is Allan Saint-Maximin onomstreden. Maar Memphis lijkt hoe dan ook wel te vertrekken. Om nog wat aan hem te verdienen, zal Barcelona hem willen verkopen."

Luister hieronder de nieuwe aflevering van #DoneDeal!