Dortmund-toptalent Moukoko is 'geschokt door leugens'

'Geschokt' Dortmund-toptalent Moukoko: 'Kan zo'n leugen niet accepteren'

24 december om 09:20

Youssoufa Moukoko spreekt tegen dat Borussia Dortmund zijn contract nog niet verlengde vanwege zijn hoge salariseisen. Het achttienjarige Duitse toptalent rekent af met 'de leugens', die volgens hem door Duitse media worden verspreid.

Dortmund probeert al maanden om een transfervrij vertrek van Moukoko te voorkomen, maar tot dusver tevergeefs. Volgens Duitse media ligt dat aan de torenhoge eisen van de aanvaller. Op Instagram ontkent Moukoko dat.

'Geloof alsjeblieft niet alles wat er in de kranten staat! Ik weet ondertussen dat het hoort bij het voetbal, maar ik laat me niet onder druk zetten in de beslissing over mijn toekomst. Zo'n leugen over mij kan ik niet accepteren', schrijft hij op Instagram. 'Het is treurig dat men heden ten dage zoiets in de wereld helpt, waardoor jullie als fans een compleet verkeerd beeld van mij krijgen. Ik ben nog steeds geschokt over de berichten.'

De toekomst van Moukoko houdt Dortmund al enige tijd in zijn greep. Naar verluidt azen onder meer FC Barcelona en Chelsea op zijn komst. De Europese topclubs hopen hem in de zomer gratis op te pikken.