'Dortmund volgt spelers van Feyenoord, Bijlow staat op de radar'

'Dortmund volgt spelers van Feyenoord, Bijlow staat op de radar'

24-12-2022 12:56
110

Scouts van Borussia Dortmund zijn regelmatig toeschouwer bij wedstrijden van Feyenoord. Onder meer Justin Bijlow is in beeld bij de Duitse topclub, meldt Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam.

Eerder werd Lutsharel Geertruida al in verband gebracht met Die Schwarzgelben. "Dortmund volgt sowieso spelers van Feyenoord", bevestigt Krabbendam in een video op de website van VI. "Bijlow staat al een tijd op de radar."

De clubwatcher verwacht desondanks dat de winterse transferperiode een stuk rustiger zal verlopen dan afgelopen zomer. "Je staat nu in de positie dat je koploper bent en mogelijkheden hebt om door te pakken. Je bent ook nog in Europa actief. Als je echt wat wil als club, moet je misschien een voorschot nemen, dus nu al investeren in een controlerende middenvelder. Zodat je niet alleen dit jaar tot het einde kan meedoen, maar ook richting volgend jaar."

"Dan zullen er ook spelers gaan vertrekken, maar dan heb je al een aantal goede spelers die al een half jaar gewend zijn aan de manier van spelen van Feyenoord. Zo kan je verder bouwen", aldus Krabbendam. Naast een controleur overwegen de Rotterdammers ook een centrale verdediger aan te trekken.