'Real Madrid weer een stap dichter bij de komst van Bellingham'

'Real Madrid weer een stap dichter bij de komst van Bellingham'

25-12-2022 20:31
50

Real Madrid lijkt op dit moment de grootste gegadigde te zijn voor het contracteren van Jude Bellingham. Dat meldt de Spaanse sportkrant AS. De Koninklijke zou profiteren van de verlegde interesse van Liverpool.

Er werden al verschillende Europese topclubs in verband gebracht met de middenvelder van Borussia Dortmund, maar het leek erop dat Liverpool en Real Madrid het meest concreet waren. Naar verluidt zou de Engelse club na het WK meer interesse hebben in Sofyan Amrabat (Fiorentina) en Enzo Fernández (Benfica). Liverpool zou door de interesse in die twee middenvelders de hoop op Bellingham wat hebben laten varen. De Engelse middenvelder heeft zelf ook al aangegeven dat hij liever een overstap naar Spanje maakt.

Bellingham maakte op het afgelopen WK een sterke indruk, ondanks dat Engeland relatief vroeg werd uitgeschakeld. Een tweede reden dat Liverpool afgehaakt lijkt te zijn, is het enorme prijskaartje voor de middenvelder. Borussia Dortmund zou tussen de honderd en honderdvijftig miljoen euro willen voor Bellingham. Liverpool zou daardoor geschakeld zijn naar Fernández en Amrabat, maar Real Madrid zou minder geschrokken zijn van de prijs.