'Concurrent De Vrij tekent niet bij en heeft Europese top aan zijn voeten liggen'

'Concurrent De Vrij tekent niet bij en heeft Europese top aan zijn voeten liggen'

25-12-2022 19:50
13

Milan Skriniar staat al lange tijd in de belangstelling van meerdere topclubs, maar hij zou nu daadwerkelijk gesprekken met ze kunnen voeren. De Slowaakse verdediger heeft namelijk zijn aflopende contract bij Internazionale nog niet verlengd, meldt de Milanese media.

De 27-jarige verdediger heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2023. Internazionale sloeg afgelopen transferperiode nog een bod van Paris Saint-Germain op Skriniar af. De Parijzenaren boden zeventig miljoen euro, maar de Milanezen waren ervan overtuigd dat de verdediger zijn contract zou verlengen. Nu dit nog steeds niet is gebeurd gaat de tijd dringen voor Internazionale en kan Skriniar wellicht gratis de deur uit lopen.

Wedden

Meer odds

Nu Skriniar dus met nieuwe partijen mag praten zitten er een hoop clubs op het vinkentouw. Een van die ploegen is Tottenham Hotspur. Daar kan Skriniar herenigd worden met zijn oude coach Antonio Conte. Verder zou de gehele Engelse top achter de Slowaak aanzitten. De captain van het Slowaakse elftal speelde in totaal 236 wedstrijden voor Internazionale. Voor zijn overstap in 2017 kwam Skriniar uit voor MSK Zilina, Zlate Moravce en Sampdoria.