Ten Hag over Man United-drietal: 'Ben best optimistisch dat ze snel terugkeren'

Ten Hag over Man United-drietal: 'Ben best optimistisch dat ze snel terugkeren'

02-01-2023 17:13
17

Erik ten Hag is positief gestemd over Lisandro Martínez, Scott McTominay en Diogo Dalot. Het drietal moest de laatste duels van Manchester United missen, maar de kans is aanwezig dat de twee eerstgenoemden dinsdag al weer in actie gaan komen.

Doordat Martínez wereldkampioen werd met Argentinië, miste hij de eerste duels in de tweede seizoenshelft van Man United. Ten Hag is positief over de trainingsprogressie die de oud-Ajacied boekt. "Maar we moeten kijken of hij tegen Bournemouth kan spelen", zegt de Nederlandse manager op de persconferentie. United neemt het dinsdagavond op tegen Bournemouth.

Wedden

Meer odds

"Martínez en McTominay trainden vrijdag en zaterdag weer mee. Ik ben best optimistisch dat ze snel weer terugkeren bij het team." Dalot is minder ver dan zijn twee teamgenoten, maar Ten Hag ziet dat het de goede kant op gaat met de Portugese verdediger. "Hij boekt goede progressie. We gaan geen risico's nemen met hem, omdat we weten dat er nog veel wedstrijden zullen volgen. We hebben een volledig team nodig om alle wedstrijden door te komen."