Wonderballen van Ødegaard en Antony schiet graag op doel: check onze wedtips!

3 januari om 15:00

ADVERTORIAL – Dinsdagavond fungeert de Premier League wederom als voetbaltoneel. Er staan in totaal vier wedstrijden op het programma, waaronder de topper Arsenal - Newcastle United en Manchester United – AFC Bournemouth. VoetbalPrimeur heeft twee interessante tips voor je uitgezocht die je kan spelen op Jack’s.

Arsenal – Newcastle United: Martin Ødegaard geeft een assist (3.25)

Met Arsenal tegen Newcastle United staat er een clash op de rol tussen de koploper en nummer drie van de Premier League. The Gunners zijn de winterstop uitgekomen op een manier waarmee ze die aanvankelijk in gingen. West Ham United (3-1) en Brighton & Hove Albion (2-4) werden vakkundig opzij geschoven. Ook The Magpies hervatten de competitie goed met een 0-3 overwinning op Leicester City, maar liepen een week later averij op in de thuiswedstrijd tegen Leeds United (0-0).

Toch is het vooral Arsenal dat bij vlagen weer sprankelend voetbal laat zien waar één individu met kop en schouders bovenuit steekt: Martin Ødegaard. De Noor heeft met drie assists en één doelpunt de toon gezet voor de tweede seizoenshelft. Geen enkele defensie lijkt momenteel veilig voor de steekpasses van de creatieveling, zo ook niet het normaal gesproken goed georganiseerde Brighton. De bal die Ødegaard door de benen van een Brighton-verdediger gaf bij het doelpunt van Gabriel Martinelli, ging dan ook de wereld over. Weet het Noorse voetbalwonder ook tegen Newcastle weer succesvol een ploeggenoot te bedienen? Dan krijg je daar 3.25 voor bij Jack’s.

Manchester United – Bournemouth AFC: Antony schiet minimaal twee keer op doel (2.55)

Manchester United is de tweede seizoenshelft foutloos begonnen. The Mancunians wisten Burnley (Carabao Cup, 2-0), Nottingham Forest (3-0) en Wolverhampton Wanderers (0-1) achtereenvolgens aan de zegekar te binden. Wat opvalt is dat het elftal van Erik ten Hag zeer goed gebalanceerd is: er staat een solide verdediging, het middenveld vult elkaar goed aan en ook het overgrote deel van de aanval heeft een goede vorm te pakken.

Dat geldt alleen niet voor Antony. Het laatste United-doelpunt van de Braziliaan dateert alweer van 9 oktober in de uitwedstrijd tegen Everton. Dat weet de voormalig speler van Ajax zelf natuurlijk ook, wat duidelijk merkbaar is wanneer je hem in actie ziet. Antony is op zoek naar een doelpunt en neemt het doel van de tegenstander geregeld onder vuur. Voor schieten op doel zal hij tegen het geplaagde Bournemouth genoeg kans krijgen. Schiet de Braziliaan twee keer op doel? Dan krijg je daar liefst 2.55 keer je inzet voor terug.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust