Ronaldo: 'Het is inderdaad een bizar contract, maar ik ben ook een unieke speler'

Ronaldo: 'Het is inderdaad een uniek contract, maar ik ben ook een unieke speler'

3 januari 2023 om 18:06

Cristiano Ronaldo heeft zich uitgelaten over het absurde geldbedrag dat hij gaat verdienen bij zijn nieuwe club Al Nassr. Op zijn eerste persconferentie in Saudi-Arabië sprak hij ook over de voetbalbeleving in het land.

Ook kwam het contract van de Portugees nog even voorbij. "Natuurlijk is het een uniek contract, maar ik ben ook een unieke speler. Ik heb alle records gebroken die er te breken vallen en dat zal ik hier ook gaan doen. Voor mij is dat niet meer dan normaal." De Portugese aanvaller gaat tweehonderd miljoen euro per jaar verdienen inclusief bonussen.

Ronaldo vertelt ook dat hij op een missie is in Saudi-Arabië. "Ik ben hier niet alleen voor het voetbal. Ik wil hier ook de mentaliteit veranderen en de manier waarop mensen tegen het voetbal aankijken in Saudi-Arabië."

De president van Al Nassr (Musli Al-Muanmar) kwam ook nog even aan het woord. Hij vertelde dat Ronaldo als een gewone speler gezien wilde worden bij de club. "Tijdens de onderhandelingen was Ronaldo heel duidelijk, hij wil dezelfde behandeling als alle andere spelers. Hij wilde geen speciale behandeling van ons.