'FC Twente zet zich schrap: Feyenoord gaat opnieuw voor Zerrouki'

'FC Twente zet zich schrap: Feyenoord gaat opnieuw voor Zerrouki'

04-01-2023 18:22 Laatste update: 05-01-2023 10:18
276

Feyenoord heropent de jacht op Ramiz Zerrouki. Dat meldt 1908.nl woensdagavond. De middenvelder van FC Twente is en blijft een belangrijke kandidaat in De Kuip.

Feyenoord was afgelopen zomer bereid ver gaan voor Zerrouki. De international van Algerije was er zelf wel uit en wilde de stap graag maken, maar Twente werkte niet mee. Nu lijken de Rotterdammers een nieuwe poging te wagen: Zerrouki is nog steeds de gedroomde opvolger van de naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes.

Het is geen geheim dat Feyenoord op zoek is naar versterking voor het middenveld. Door de blessure van Quinten Timber is die wens alleen maar groter geworden. Saillant detail: de huidige koploper van de Eredivisie speelt op 29 januari, vlak voor het verstrijken van de winterse transferdeadline, tegen FC Twente.

Jan Streuer, technisch directeur van Twente, ging vorige week in gesprek met deze website in op de toekomst van Zerrouki. "Ik kan daar pas mee bezig zijn als clubs daadwerkelijk komen. Tot die tijd heeft het geen zin om je daar druk om te maken. En dan is het nog aan ons of we 'ja' of 'nee' zeggen."