Zerrouki lijkt bij FC Twente te blijven

Jans zet streep door Feyenoord-deal: 'Dat hoge bod komt in de zomer maar'

6 januari om 07:50
Laatste update: 6 januari om 09:03

Een winterse transfer van Ramiz Zerrouki naar Feyenoord lijkt definitief uitgesloten. Ron Jans benadrukt dat niemand binnen FC Twente de controlerende middenvelder in januari wil laten gaan.

Eerder deze week bevestigde Jan Streuer, technisch directeur in Enschede, de interesse van Feyenoord in Zerrouki. Streuer noemde dat 'vervelend', maar benadrukte dat Twente niet hoeft te verkopen. Jans laat in gesprek met de NOS ook zijn licht schijnen over de potentiële deal met de Rotterdammers. Zelfs als Feyenoord met een buitenproportioneel bod komt, mag Zerrouki niet vertrekken. "De trainer, de technisch directeur en de club willen dat Zerrouki het seizoen hier afmaakt: dus hij moet gewoon blijven. Dat hoge bod komt in de zomer dan maar."

Afgelopen woensdag zou Feyenoord een bod hebben uitgebracht op Zerrouki. De hoogte daarvan is onbekend. Streuer liet al weten niet blij te zijn met de timing van het bod, zo vlak voor de Eredivisie-hervatting. Afgelopen zomer zocht Feyenoord ook al toenadering bij Zerrouki, die naar verluidt graag de overstap wil maken. Wanneer een deal deze winter uitblijft, zou de Stadionclub definitief afhaken.