AZ komt met beloning voor Reijnders

Reijnders ontvangt beloning van AZ: 'Heeft afgelopen jaren geduld moeten hebben'

7 januari om 15:59

AZ heeft het contract van Tijjani Reijnders verlengd. De middenvelder lag nog vast tot de zomer van 2025, maar daar zijn twee seizoenen bijgekomen.

Dat maakt AZ zaterdag bekend via de clubkanalen. "Tijjani heeft de afgelopen jaren geduld moeten hebben, maar iedereen ziet waar dat toe kan leiden", vertelt technisch directeur Max Huiberts via de clubkanalen. "Door hard te blijven werken en zijn kansen te grijpen, heeft hij zich in het elftal geknokt. Hij is een bepalende speler aan het worden. We zijn ervan overtuigd dat er nog veel rek in de ontwikkeling van Tijjani zit. Deze contractverlenging is dan ook dik verdiend voor hem."

Het is Reijnders eindelijk gelukt om een basisplaats te grijpen bij AZ. "Dit seizoen heb ik mijn kans gegrepen. De afgelopen seizoenen kreeg ik al steeds meer speelminuten en vanaf de zomer wist ik dat dit mijn jaar moest worden. Ik ben blij met mijn persoonlijke groei en we hebben een bijzonder team. Ik heb het gevoel dat we tot veel in staat zijn. En ik doe mijn uiterste best om mijn bijdrage daarin te leveren."