Pasveer heeft nog niets gehoord van Schreuder

Pasveer hoorde nog niets van Schreuder: 'Hij moet daarin duidelijkheid scheppen'

8 januari 2023 om 17:53

Remko Pasveer heeft van Alfred Schreuder nog niet gehoord dat hij zijn basisplaats bij Ajax kwijt is. De club trok vorige week Geronimo Rulli voor meerdere miljoenen aan. Het lijkt erop dat dat ten koste gaat van Pasveer, die tegen NEC wel gewoon onder de lat stond.

"Mijn laatste wedstrijd als Ajax-keeper? Dat weet ik niet", vertelt Pasveer bij ESPN. "Ik heb nog niets gehoord van de trainer, dus we gaan het zien. Ik doe altijd mijn uiterste best en geef nooit op, dus we gaan door."

Pasveer heeft dus nog niet gehoord dat hij plaats moet maken. "Dat is aan de trainer. Die moet daarin duidelijkheid verschaffen, maar vooralsnog heb ik niets gehoord, dus ga ik vol voor met waar ik het hele seizoen mee bezig ben: het kampioenschap."

"Rulli is ook nog niet speelgerechtigd, dus het is lastig om er iets over te zeggen, maar het zal moeten blijken. Wat het beste voor Ajax is, moet gebeuren. Het is goed dat de club naar de toekomst kijkt, voor de rest is het afwachten."

Pasveer heeft wel al kennis gemaakt met Rulli. "We hebben samen getraind. Prima, een goede gozer, niets mis mee, dus we gaan het zien."