Perez kan Zerrouki niet volgen: 'Feyenoord is niet zo'n ongelooflijke stap'

Vraagtekens bij mogelijke Feyenoord-transfer Zerrouki: 'Geen ongelooflijke stap'

10 januari 2023 om 10:46

Kenneth Perez begrijpt niet helemaal waarom Ramiz Zerrouki zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Feyenoord. De stap naar Rotterdam is geen spectaculaire ten opzichte van zijn huidige club FC Twente, vindt de ESPN-analist.

Feyenoord gaat aan de leiding in de Eredivisie, achtervolgd door Ajax, PSV, Twente en AZ, die allemaal binnen vier punten staan. Perez zet dan ook vraagtekens bij de uitdrukkelijke wens van Zerrouki om te vertrekken. "Dit is niet zo'n ongelooflijke stap dat hij alles in het werk moet stellen om op die manier weg te gaan", aldus Perez bij Voetbalpraat.

"Twente staat er heel goed voor en Zerrouki kan in het komende half jaar nog veel meer kansen voor zichzelf creëren, als het gaat om zijn volgende club", vervolgt Perez, die tegelijkertijd wel 'snapt' dat Zerrouki naar Feyenoord wil. "Dat is natuurlijk een mooie club."

Feyenoord heeft zich deze week opnieuw gemeld in Enschede. Het zou gaan om een bod van bijna acht miljoen euro. Twente wil Zerrouki deze winter niet verkopen en houdt de vraagprijs in het midden. "Ik snap dat je geen harde vraagprijs neerzet. Voor hetzelfde geld belt een Engelse club en kun je veel meer krijgen."