Wedstrijd tussen koploper en hekkensluiter: 50x je inleg op Jack's bij winst PSG!

11 januari om 19:00
Laatste update: 11 januari om 19:21

ADVERTORIAL – Woensdagavond speelt Paris Saint-Germain de thuiswedstrijd tegen SCO Angers, een wedstrijd tussen de koploper en de hekkensluiter van de Ligue 1. Doen de Parijzenaren hun plicht door te winnen? Bij Jack's kan je nu vijftig keer je inleg verdienen wanneer dat gebeurt.  

De laatste competitiewedstrijd kende niet zo'n goed verloop voor PSG. De Fransen gingen met 3-1 onderuit tegen RC Lens en zullen zich koste wat kost willen revancheren. Een factor die daarbij kan helpen is de terugkeer van Lionel Messi. De wereldkampioen werd afgelopen week vriendelijk ontvangen op het trainingsveld in Parijs en zal naar verwachting minuten gaan maken. Voorspel nu PSG als winnaar en ontvang €50. De maximale inzet bedraagt €1 en de bonus is alleen beschikbaar voor spelers die 24 jaar of ouder zijn.

Hoe werkt de actie van Jack’s?

1. Klik op één van de links in het artikel
2. Maak een account aan
3. Stort een bedrag van minimaal €10 en zet €1 in op 'Winnaar: Paris Saint-Germain'
4. Vink de odds boost aan en plaats de bet

Al een account bij Jack's? Niet getreurd!

Heb je via één van de eerdere acties al een account bij Jack's aangemaakt? Geen probleem! Ook voor bestaande spelers heeft de bookmaker unieke acties en boosted odds klaar staan. Neem gerust een kijkje op de pagina met Jack's specials!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust