'Aan PSV gelinkte Tsygankov praat met Anderlecht'

Belgische krant: Anderlecht in gesprek met aan PSV gelinkte vleugelaanvaller

10 januari om 17:20

Anderlecht richt de pijlen op Viktor Tsygankov, meldt Het Laatste Nieuws. De 25-jarige Oekraïner van Dinamo Kiev wordt ook in verband gebracht met PSV, dat hem als mogelijke opvolger van Cody Gakpo ziet.

Anderlecht moet fors bezuinigen, waardoor de bijna transfervrije Tsygankov een interessante optie is. Paars-Wit zat al om tafel met de vleugelaanvaller en zijn entourage. De gesprekken verlopen in 'een positieve en constructieve sfeer', stelt HLN.

Anderlecht hoopt Tsygankov met een beetje geluk zelfs deze winter al te verwelkomen, maar daarvoor moet alles goed vallen. Zo is zijn salaris een mogelijk struikelblok. De gevallen Belgische topclub is momenteel bezig met een flinke besparingsronde. Alleen als enkele grootverdieners vertrekken, waaronder aanvoerder Hendrik van Crombrugge, lijkt er ruimte vrij te komen voor Tsygankov. 

Daarnaast is de concurrentie groot. Tsygankov genoot de laatste jaren onder meer belangstelling uit de Premier League en ook PSV werd al genoemd. De Eindhovenaren zien in hem een mogelijke opvolger van Gakpo. Onder meer Anders Dreyer van FC Midtjylland staat ook op het lijstje van Anderlecht.