'Feyenoord klopt aan in Salzburg en hoopt voor Klassieker al deal te sluiten'

1908: Feyenoord klopt aan in Salzburg en hoopt voor Klassieker al deal te sluiten

10 januari om 20:17

Feyenoord hoopt dat Kamil Piatkowski de tijdelijke opvolger van Gernot Trauner wordt. Althans, dat meldt fansite 1908. Volgens het platform heeft Feyenoord zich gemeld bij RedBull Salzburg voor de stopper. De koploper van de Eredivisie zou snel willen handelen.

Dat Feyenoord zoekt naar een vervanger voor Trauner is geen geheim. Mogelijk komt de Oostenrijker dit seizoen niet meer in actie vanwege een knieblessure. De naam van Piatkowski wordt nu dus nadrukkelijk genoemd in De Kuip. Feyenoord zou inzetten op een huurdeal met optie tot koop.

Volgens 1908 hoopt de Stadionclub de deal snel af te ronden. In het beste geval zou Piatkowski al van de partij kunnen zijn bij De Klassieker, die over anderhalve week op de planning staat. Afgelopen weekend stond Jacob Rasmussen tegen FC Utrecht nog in het hart van de verdediging met Dávid Hancko.

Piatkowski kwam dit seizoen wegens blessureleed nog niet veel in actie voor Salzburg. Inmiddels is hij wel weer helemaal fit. In de laatste twee duels van de Oostenrijkers zat hij echter op de bank. Salzburg betaalde zo'n anderhalf jaar geleden vijf miljoen euro voor de Poolse verdediger.