BILD: Feyenoord heeft Bundesliga-routinier met 14 interlands op de korrel

BILD: Feyenoord denkt aan eigenzinnige en clubloze spits (34) uit Duitsland

11 januari om 10:05
Laatste update: 11 januari om 10:28

Feyenoord heeft Bundesliga-routinier Max Kruse (34) op de korrel. Dat meldt BILD. De interesse lijkt nog niet concreet, maar de aanvaller zou een relatief goedkope optie kunnen zijn.

Kruse, oud-speler van Werder Bremen, SC Freiburg, Borussia Mönchengladbach, VfL Wolfsburg, Fenerbahçe en Union Berlin, speelde in zijn turbulente carrière 502 wedstrijden, maar is clubloos na zijn contractontbinding bij Wolfsburg. Hij wil graag weer aan de slag op een hoog niveau. De zoektocht naar een nieuwe club echter verloopt met horten en stoten.

Het liefst zet Kruse zijn carrière voort in de Major League Soccer, maar ook Feyenoord wordt genoemd door BILD. Ook zou hij op de lijst staan bij enkele Turkse clubs. Deze maand zou het van een transfer moeten komen. Kruse speelde veertien interlands voor de nationale ploeg van Duitsland en staat in zijn thuisland te boek als een eigenzinnige spits, die niet altijd leeft als een prof.

Het medium 1908.nl weet te melden dat Feyenoord 'zeker niet concreet' is voor Kruse. In het verleden streek hij gigantische salarissen op bij onder meer Fenerbahçe.