Advocaat hoopt op parel, Graafschap profiteert van zieken: check het KKD-rijtje!

Advocaat hoopt op parel, Graafschap profiteert van zieken: check het KKD-rijtje!

13-01-2023 12:00

ADVERTORIAL – Het is weer vrijdag en dat betekent maar één ding: Keuken Kampioen Divisie-voetbal. Er staan vijf wedstrijden op het programma, waarin onder meer ADO Den Haag, Jong AZ en Jong Ajax in actie komen. VoetbalPrimeur heeft weer een paar mooie weddenschappen voor je geselecteerd die los of in een combo kan spelen op Jack’s!

ADO Den Haag – MVV Maastricht: Xander Severina maakt een doelpunt (3.30)

Dat ADO op de rand van de afgrond staat is duidelijk, maar de eerste wedstrijden van het nieuwe jaar geven de Haagse burger weer wat moed. De ploeg van Dick Advocaat won uit bij FC Dordrecht (0-1) en bekerde ook verder ten koste van Kozakken Boys (3-1). Vrijdag staat het duel tegen MVV op de rol, wat een beduidend moeilijker affiche is. De Limburgers staan met één wedstrijd minder gespeeld op een derde plaats in de KKD.

Of ADO na de wedstrijd tegen MVV nog steeds in het bezit is van de ongeslagen status in 2023, is de vraag. Wel heeft de Residentieclub in ieder geval een speler in de gelederen die in een goede vorm steekt. Xander Severina is de winterstop goed uitgekomen. De buitenspeler maakte twee pracht van doelpunten in de bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys en is een vaste waarde voor de ploeg van Advocaat. Herhaalt Severina het kunstje tegen MVV? Dan krijg je daar 3.30 voor terug.

Telstar – Jong AZ: Jong AZ verliest de wedstrijd niet (1.74)

Met Telstar tegen Jong AZ staat een wedstrijd tussen de nummer 13 en 8 van de KKD op het programma. De club uit IJmuiden lijkt nog in een winterslaap te zitten aangezien er afgelopen weekend met 2-1 werd verloren van TOP Oss, dat op één plaats na momenteel de hekkensluiter is.

Voor de beloften uit Alkmaar verloopt het momenteel een stuk beter. De jongelingen hielden koploper Heracles Almelo afgelopen weekend knap op een 1-1 gelijkspel. Weet Jong AZ vrijdag weer minimaal één punt te pakken? Dan krijg je daar liefst 1.74 voor bij Jack’s.

De Graafschap – Jong Ajax: De Graafschap wint de wedstrijd (1.80)

Zowel De Graafschap als Jong Ajax maakt een voetbalseizoen door waarin het nog maar weinig heeft kunnen juichen. De Superboeren kijken na negentien speelronden tegen een teleurstellende veertiende plaats aan, terwijl de beloften uit Amsterdam het met een twaalfde plaats niet veel beter doen. Toch speelt er vrijdag een factor mee die de club uit Doetinchem meer kans geeft op de overwinning.

In de hoofdmacht van Ajax is er momenteel sprake van de nodige personele problemen. Liefst tien selectiespelers konden tot nu toe door ziekte of blessures niet in actie komen onder Alfred Schreuder. Daar komt nog eens bij kijken dat de Amsterdammers zaterdagavond de belangrijke wedstrijd tegen FC Twente spelen in de Eredivisie, waar volgens de oefenmeester zeker nog niet iedereen van de huidige afwezigen bij aan zal kunnen sluiten. Dat betekent dat Ajax net als tegen NEC en FC Den Bosch beroep zal moeten doen op spelers van Jong, waardoor de ploeg van John Heitinga automatisch ook in de problemen komt. Voor een winstpartij van De Graafschap tegen het gehavende Jong Ajax krijg je 1.80 bij Jack’s.

Gecombineerd: 10.34

Scoort Severina voor ADO Den Haag, verliest Jong AZ niet en wint De Graafschap in eigen huis van het gehavende Jong Ajax? Dan gaat je inzet ruim keer tien op Jack's!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.