Danjuma staat op transferlijst: 'Hij is de kant-en-klare opvolger van Gakpo'

Danjuma staat op transferlijst: 'Hij is de kant-en-klare opvolger van Gakpo'

18-01-2023 19:01 Laatste update: 19:41
83

Arnaut Danjuma heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Villarreal. De Spaanse club zou overwegen om de Nederlandse aanvaller te verkopen. In #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur, komt de 'bijzondere' situatie ter sprake.

Wedden

Meer odds

"We hebben nog geen formeel bod ontvangen, maar de geruchten kloppen: er is interesse", liet Villarreal-president Roig Negeuroles zich donderdag ontvallen. Met name Engelse clubs - laagvliegers Everton en Nottingham Forest - schijnen naar Danjuma te kijken.

"Hij zal wel gek zijn als hij naar een degradatiekandidaat in de Premier League gaat. Hij moet veel hoger mikken", wordt gesteld bij #DoneDeal. Danjuma werd in de zomer nog gelinkt aan Liverpool. "Dat hij mag vertrekken, is echt bijzonder. Bij elke club in Europa zou hij een meerwaarde zijn."

Een club die zich op korte termijn ook nog zou kunnen melden, is PSV. De Eindhovenaren zoeken een aanvaller en Danjuma heeft een verleden bij de club. "Hij is de kant-en-klare opvolger van Gakpo. Dan gaat PSV er bijna niet op achteruit, zou je kunnen zeggen."