Derbykiller Kane aan het werk, Messi neemt PSG bij de hand en Ramos helpt Schmidt

Derbykiller Kane aan het werk, Messi neemt PSG bij de hand en Ramos helpt Schmidt

15-01-2023 16:30

ADVERTORIAL – Zondag staan er een aantal heerlijke affiches op het programma om je weekend mee af te sluiten. In de Premier League, Ligue 1 en Primeira Liga worden stuk voor stuk topduels afgewerkt. VoetbalPrimeur heeft drie goalgetters voor je geselecteerd, waarvan je de odd voor een doelpunt van hen kan spelen op Unibet.

Tottenham Hotspur – Arsenal: Harry Kane maakt een doelpunt (2.80)

Het eerste heerlijke affiche is de North-London-Derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal, een wedstrijd tussen de huidige nummer vijf en één van de Premier League. Een duel als dit leeft al wekenlang bij de fans en stiekem ook bij de spelers. Win je? Dan kan je de rest van de maand niet meer stuk. Verlies je? Dan is dat toch een smet op het seizoen.

Wie aan de wedstrijden tussen de Spurs en The Gunners denkt, kan onmogelijk niet aan Harry Kane denken. De Engelse topspits is met veertien doelpunten all-time topscorer van de North-London-Derby en wist tijdens de laatste twee edities nog tot scoren te komen. Doet hij het zondag weer voor Tottenham? Dan krijg je daar liefst 2.80 voor terug op Unibet.

Stade Rennes – Paris Saint-Germian: Lionel Messi maakt een doelpunt (2.20)

Ook in Frankrijk staat er een duel uit de top van de competitie op het programma. Nummer vier Stade Rennes ontvangt koploper Paris Saint-Germain, dat toch een gat van dertien punten heeft geslagen. Wie er ook weer in de bus zit die van Parijs naar Rennes trekt, is Lionel Messi. De Argentijnse ster maakte midweeks tegen SCO Angers weer zijn eerste minuten voor PSG sinds hij de wereldbeker in Qatar omhoog hield. Dat deed de nummer dertig met verve: zijn terugkeer werd opgeluisterd met een doelpunt. Laat Messi tegen Rennes het net wederom bollen? Voor een doelpunt van zijn voet krijg je 2.20 op Unibet.

Benfica – Sporting Portugal: Gonçalo Ramos maakt een doelpunt (2.32)

In Portugal staat de Lissabon-derby tussen Benfica en Sporting Portugal op het programma. Waar de in het rood spelende club uit de hoofdstad van Portugal voor de winterstop nog zo ongenaakbaar leek, verliep de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft wat moeilijker: Braga was met 3-0 te sterk voor de ploeg van Roger Schmidt. Wat voor Benfica geldt, geldt ook voor de club in het groen-wit. Ook voor Sporting ging de eerste wedstrijd van 2023 verloren: Maritimo was met 1-0 te sterk.

Ondanks de wat mindere vorm, heeft Benfica een spits in de gelederen die dit seizoen al negen keer het net wist te vinden: Conçalo Ramos. De aanvaller die Cristiano Ronaldo op het WK nog uit de basis verdreef, is helemaal opgebloeid bij de nummer één van Portugal. Voor een doelpunt van Ramos in de derby krijg je 2.32.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.