Xavi over eventueel Memphis-vertrek

Xavi staat in aanloop naar duel met Real Madrid stil bij mogelijk Memphis-vertrek

14 januari om 11:40
Laatste update: 15 januari om 16:45

Terwijl FC Barcelona zondag met Real Madrid strijdt om de Spaanse Supercopa, speelt op de achtergrond de mogelijke exit van Memphis Depay. Atlético Madrid zou de Nederlander graag willen overnemen.

Atlético wil Memphis op huurbasis aantrekken. Volgens Diario Sport wordt Yannick Carrasco in de huurdeal betrokken. Hij legt dan de omgekeerde weg af. De veelzijdige Belg zou graag willen vertrekken uit de Spaanse hoofdstad en zou Barcelona als een goede volgende bestemming zien. 

Op de persconferentie in aanloop naar het duel met Real Madrid staat Barcelona-trainer Xavi kort stil bij de mogelijke huurdeal. "Ik ga niet in op namen. Maar als iemand vraagt om te vertrekken, moet er een andere speler in zijn plaats komen."

Het is onduidelijk of Memphis, die in de halve finale tegen Betis Sevilla niet in actie kwam, tegen Real Madrid wel minuten gaat maken. "Ik weet nog niet welke aanvallers ik morgen ga gebruiken. Iedereen is beschikbaar. Ansu Fati? Hij kwam erin en maakte het verschil. Iedereen moet voorbereid zijn." De aftrap van het duel is zondagavond om 20.00 uur .