Ajax in vormcrisis tegen 'outsider' Twente: 5x je inleg bij heldenrol Tadic!

14 januari om 15:00

ADVERTORIAL - Het is zaterdagavond erop of eronder voor Ajax. De Amsterdammers wonnen al vier keer achter elkaar niet in de Eredivisie en treffen een in vorm verkerend FC Twente. De ploeg van Ron Jans bevindt zich inmiddels in de top vier en wordt als mogelijke outsider voor de landstitel gezien. Bookmaker Jack's heeft fraaie odds klaarstaan voor dit heerlijke affiche!

Drie uit vier in de hoofdstad

Ajax beleeft een zware periode in de Eredivisie. In de afgelopen vier wedstrijden werd er verloren van PSV en kwam de landskampioen tegen Vitesse, FC Emmen en NEC niet verder dan een gelijkspel. De Amsterdammers kregen tot dusver twee keer meer doelpunten tegen dan FC Twente, namelijk achttien om negen. Ajax hoopt dat probleem gedeeltelijk te hebben opgelost met de komst van Gerónimo Rulli, die waarschijnlijk zijn debuut in de Eredivisie tegen de Tukkers maakt. Bij de bookmaker is Ajax ondanks de vormdip torenhoog favoriet met een odd van 1.43 om te winnen, een zege van FC Twente levert je maar liefst 6.25 keer je inleg op.

Waar Ajax veel punten liet liggen, kwam Twente juist langzaam dichter bij de top van de Eredivisie. Met overwinningen op FC Groningen, Cambuur, RKC en Emmen is het gat met PSV en Ajax verkleind tot slechts één punt. Bovendien lijkt Ramiz Zerrouki ook het seizoen af te maken bij Twente, ondanks de grote interesse van Feyenoord.

Leider moet opstaan bij Ajax

Aan de kant van Ajax is één van de grote namen onlangs vertrokken: Daley Blind maakt het seizoen af in Bayern München en maakte al zijn officieuze debuut voor Der Rekordmeister. In Amsterdam zullen nu alle ogen gericht zijn op Dusan Tadic. De Serviër beleeft een minder indrukwekkend seizoen dan anders en zal zijn ploeg bij de hand moeten nemen om een grotere crisis in de kiem te smoren. Een doelpunt en een assist van Tadic levert je maar liefst vijf keer je inzet op met een odd van 5.00. Twee treffers van Steven Bergwijn, een andere grote naam bij Ajax, kent zelfs een odd van 8.00.

Pak elke week vier Profit Boosts bij Jack's. Check hier de voorwaarden!

Twente heeft de zaken op orde

Twente heeft sinds de samenwerking van trainer Ron Jans en technisch directeur Jan Streuer de weg naar boven ingezet. In 2018 degradeerde de club nog na jarenlang wanbeleid, maar Streuer stuurde in 2020 de club in de juiste richting en benoemde Jans als hoofdtrainer. De resultaten zijn zichtbaar: Twente kreeg verreweg de minste tegendoelpunten in de Eredivisie en heeft met spelers als Joshua Brenet, Ricky van Wolfswinkel en Zerrouki een goede afwisseling aan ervaring en jeugd. Zo leveren assists van Ricky van Wolfswinkel en Vaclav Cerny beide vijf keer je inleg op. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust