Noppert kreeg nog geen belletje van Koeman: 'Heb nog niet met hem gesproken'

Noppert kreeg nog geen belletje van Koeman: 'Heb nog niet met hem gesproken'

19-01-2023 14:28
50

Andries Noppert heeft nog geen contact gehad met de nieuwe bondscoach Ronald Koeman. De keeper die het doel van Oranje verdedigde op het WK in Qatar heeft wel even telefonisch gesproken met de nieuwe keeperstrainer Patrick Lodewijks.

"Ik heb nog geen contact gehad met de nieuwe bondscoach nee", vertelt Noppert in gesprek met ESPN. "Ik heb wel telefonisch contact gehad met de nieuwe keeperstrainer ja. Ik denk dat dat ook logisch is, omdat ze willen weten hoe ik het allemaal heb ervaren natuurlijk. Als het goed is komt hij ook nog naar me toe in Heerenveen, hoe ik me zo’n gesprek moet voorstellen weet ik eigenlijk niet. Het is voor mij ook de eerste keer."

Noppert maakt zich voor nu in ieder geval nog niet druk over zijn aanwezigheid bij Oranje in de toekomst. "Voor mijn gevoel is de buitenwereld er meer mee bezig dan ikzelf. Wat ik zelf in de hand heb is mijn wedstrijdjes bij Heerenveen op de juiste manier spelen. Meer kan ik niet doen en dan is het aan iemand anders om de keuze te maken. Ik kan het ze alleen lastig maken door wat ik op het veld laat zien."

Afgelopen weekend begon Lodewijks zijn rondje in Nijmegen met een ontmoeting met Jasper Cillessen. Aanstaande maandag zal Koeman officieel gepresenteerd worden als nieuwe bondscoach.