Boskamp (74) ontsnapt aan de dood: Ik was bijna bij de warme bakker

Boskamp (74) ontsnapt aan de dood: "Ik was bijna bij de warme bakker"

24 januari - 20:20
28

Jan Boskamp heeft een zware tijd achter de rug. De 74-jarige analist kreeg door aanhoudende gezondheidsproblemen een pacemaker en lag zes dagen op de intensive care.

"Het was heel slecht. Ik was bijna bij de warme bakker", aldus Boskamp op karakteristieke wijze bij Veronica Offside. Hij was enige tijd uit beeld, maar schoof maandagavond weer aan. Ook bezocht hij zondag voor het eerst weer een wedstrijd - de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. "Wel met de dokters er bij, maar die zeiden dat het prima was."

Boskamp vertelt dat hij de laatste tijd met zijn gezondheid worstelde. Na een bezoek aan de dokter, mocht hij niet meer naar huis. "Ik heb daar (in het ziekenhuis, red.) nog twaalf dagen gelegen." Hij kreeg een pacemaker, maar dat was nog niet alles. "Ik kreeg er het RS-virus bij, en dan zaten mijn longen ook nog vol met water. Ik heb wel tien tot twaalf liter vocht uitgeplast."

Inmiddels voelt Boskamp zich weer zo fit als een hoendje. "Het is niet te geloven. Ik zei altijd dat ik zo moe was. Dat is nu niet meer zo."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie