Hyballa-effect bij NAC en Telstar hoopt op man van hattrick: Check het KKD-rijtje!

Hyballa-effect bij NAC en Telstar hoopt op man van hattrick: Check het KKD-rijtje!

27-01-2023 14:00 Laatste update: 15:15

ADVERTORIAL – Het is weer vrijdag en dat betekent dat de Keuken Kampioen Divisie weer op het punt staat van beginnen. VoetbalPrimeur heeft een aantal mooie high value bets voor je uitgezocht rondom de wedstrijden van Telstar, NAC en PEC Zwolle, die je kan spelen op Unibet.

Telstar – Almere City: Rein Smit maakt een doelpunt (3.20)

Met Telstar tegen Almere City staat er een wedstrijd tussen de nummer negen en de nummer zes van de KKD op het programma. De thuisploeg speelde afgelopen maandag nog een thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht, waarin het doelpunten regende. Er vielen maar liefst acht goals in dat duel, dat in een 5-3 overwinning eindigde voor de club uit Noord-Holland.

Tussen het vele gejuich door was er één man die toch echt de hoofdrol opeiste: Rein Smit. De aanvaller mocht voorafgaand aan het duel tegen MVV dit seizoen al tien keer zijn opwachting maken in de ploeg van Mike Snoei, maar stond tegen de Limburgers voor het eerst in de basis. Dat bekroonde de Smit niet met één, niet twee, maar drie goals. Maakt de in vorm stekende rechtspoot er tegen Almere City weer minimaal één? Dan krijg je daar 3.20 keer je inzet voor terug.

NAC – Jong AZ: beide teams scoren en NAC wint de wedstrijd (4.00)

NAC tegen Jong AZ is een duel uit de middenmoot van de KKD. De club uit Breda staat op een teleurstellende elfde plaats, terwijl de beloften het uit Alkmaar het met plek zeven net een stukje beter doen. Toch lijkt de club uit Breda de ommekeer te hebben ingezet. De vier wedstrijden die het tot nu toe in 2023 afwerkte werden allemaal niet verloren.

Naast de goede resultaten is er nog een factor die er aan zal bijdragen dat NAC op scherp staat. De voor de tweede keer aangestelde Peter Hyballa maakt vrijdag zijn rentree in het Rat Verlegh Stadion. De Duitse trainer met Nederlands bloed moet ervoor zorgen dat de Parel van het Zuiden zich plaatst voor de play-offs om promotie.

Eén van de speerpunten die Hyballa en zijn technische staf voor ogen zullen hebben, is het oplossen van de defensieve problemen. De laatste keer dat NAC de nul wist te houden dateert alweer van 22 oktober. Met Jong AZ komt er wel een ploeg naar Breda die het net over het algemeen makkelijk weet te vinden. Geloof je erin dat Hyballa ervoor zorgt dat NAC de wedstrijd wint, maar dat ook Jong AZ tot scoren komt? Dan krijg je daar vier keer je inzet voor terug.  

PEC Zwolle – Top Oss: PEC wint de wedstrijd en houdt de nul (1.93)

Vrijdagavond ontvangt koploper PEC Zwolle de ploeg die nog net geen hekkensluiter is van de KKD: Top Oss. De Blauwvingers gaan lekker op het moment, met de 0-3 overwinning op concurrent Heracles Almelo van eerder deze maand als hoogtepunt. Ook afgelopen weekend werd er een meer dan zakelijke overwinning geboekt. VVV-Venlo werd met een afgetekende 2-0 terug naar Limburg gestuurd.

Waar de sfeer bij PEC momenteel optimaal is, is dat bij Top Oss zeker niet het geval. De Brabanders zullen niet met het volste zelfvertrouwen afreizen naar Overijssel, aangezien de editie van eerder dit seizoen in een 0-5 overwinning voor PEC eindigde. Op Unibet krijg je 1.93 voor een overwinning zonder tegendoelpunten van PEC.

Meer Keuken Kampioen Divisie-odds

Naast Telstar - Almere City, NAC - Jong AZ en PEC Zwolle - Top OSS zijn er nóg zes wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie vrijdagavond. In onderstaande widget staan de drie meest gekozen bets van alle Unibet-spelers. Speel ze los of samen in een rijtje voor 28.79 keer je inzet! Klik op de 'Speel Mee'-knop en de bets verschijnen direct op je wedformulier bij Unibet.

Weddenschappen:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.