'PSV meldt zich in Andalusië en maakt serieus werk van komst Januzaj'

'PSV meldt zich in Andalusië en maakt serieus werk van komst Januzaj'

28-01-2023 18:44
160

Adnan Januzaj moet de aanvallende versterking voor PSV worden. De 27-jarige Belg is 'nadrukkelijk' in beeld bij de Eindhovenaren, die zich hebben gemeld in Andalusië, meldt Voetbal International.

Januzaj beschikt over een doorlopend contract tot de zomer van 2026 en moet op huurbasis naar PSV komen, klinkt het. De Eindhovenaren hopen te profiteren van de uitzichtloze situatie van de aanvaller bij Sevilla. Januzaj kwam afgelopen zomer over van Real Sociedad, maar speelde tot dusver pas 125 minuten in officiële wedstrijden.

Naar verluidt moet PSV concurreren met Valencia en Olympique Lyon voor de handtekening van Januzaj, die zelf openstaat voor een stap naar de Eredivisie. Hij wil graag dichter bij zijn familie in België wonen. Mochten PSV en Sevilla tot een akkoord komen, wacht Januzaj al snel een bijzondere ontmoeting. In februari staan PSV en Sevilla tegenover elkaar in de Europa League.

PSV wil voor het einde van de transferperiode nog minimaal één aanvaller aan de selectie toevoegen. Manchester United-speler Anthony Elanga was ook in beeld, evenals Kamaldeen Sulemana en Bryan Gil. Tot dusver kwam deze winter alleen Fábio Silva naar Eindhoven, terwijl Cody Gakpo (Liverpool), Noni Madueke (Chelsea) en Yorbe Vertessen (Union Sint-Gillis) vertrokken.