'Groot nieuws uit Rotterdam: Feyenoord bereidt bod voor op Mijnans'

'Groot nieuws uit Rotterdam: Feyenoord bereidt bod voor op Mijnans'

28-01-2023 22:16 Laatste update: 29-01-2023 13:29
189

Feyenoord heeft zijn pijlen gericht op Sven Mijnans, meldt Voetbal International. De Stadionclub lijkt een bod voor te bereiden op de middenvelder van Sparta Rotterdam.

Sparta houdt rekening met een spoedig vertrek van Mijnans, klinkt het. Feyenoord is naar verluidt niet de enige club met verregaande interesse. Wel zouden de Rotterdammers de beste papieren hebben om de aanvallende middenvelder in te lijven.

Het is geen geheim dat Feyenoord voor het sluiten van de transfermarkt nog een middenvelder wil presenteren. Mijnans lijkt die middenvelder te moeten gaan worden. Hij beschikt in Spangen nog over een doorlopend contract tot de zomer van 2024. Het is onbekend hoeveel Sparta verlangt voor Mijnans. Zijn marktwaarde wordt getaxeerd op één miljoen euro.

Mijnans kwam dit huidige Eredivisie-seizoen in alle wedstrijden in actie. In achttien wedstrijden scoorde hij drie keer en was hij vijfmaal aangever. Mijnans kent een opvallend carrièreverloop. Via Spijkenisse kwam hij in de jeugdopleiding van ADO Den Haag, die hij in 2016 weer verruilde voor Spijkenisse. In 2018 werd hij opgepikt door Jong Sparta. Nu lonkt Feyenoord voor de 22-jarige middenvelder.