'PSV zet meerdere lijntjes uit en krijgt nul op het rekest van Hertha BSC'

'PSV speurt markt af en krijgt nul op het rekest van Hertha BSC'

31 januari om 08:53
Laatste update: 31 januari om 12:00

PSV heeft geïnformeerd naar Hertha BSC-aanvaller Dodi Lukebakio, meldt Het Nieuwsblad. De nummer zeventien van de Bundesliga heeft het Eindhovense bod op de Belg afgewezen.

De 25-jarige Lukebakio staat hoog op het verlanglijstje van meerdere clubs, klinkt het. Volgens Belgische media heeft PSV een bod ingediend van 7,5 miljoen euro, plus twee miljoen euro aan bonussen. Hertha zou inzetten op een bedrag van vijftien miljoen euro. Naar verluidt heeft ook Sevilla verregaande interesse in Lukebakio en is er ook belangstelling vanuit Frankrijk en Engeland.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Hansa Rostock

  • logo

    Hertha BSC

Het lijkt erop dat Lukebakio zelf niet onwelwillend tegenover een stap naar PSV staat. Galatasaray, US Sassuolo en Real Mallorca waren ook in de markt, maar een transfer naar een van deze ploegen zag de aanvaller zelf niet zitten. De Belg is in de strijd tegen degradatie een belangrijke kracht voor Hertha. Dit seizoen scoorde hij zeven keer.

Thorgan Hazard wordt naar verwachting de aanvallende versterking waar PSV naar op zoek is. De 29-jarige Belg komt dan op huurbasis over van Borussia Dortmund.