Alles over de vernieuwde Bet Builder

Alles over de vernieuwde Bet Builder: hoe het werkt en hoe jij hem kan inzetten

6 november om 13:45
Laatste update: 6 november om 14:44

ADVERTORIAL - Het voetbal is in binnen- en buitenland inmiddels weer goed onderweg en deze week staan weer de nodige Europese duels op de agenda. Met de Bet Builder valt met de juiste kennis van zaken flinke winst te behalen. Zo staat Feyenoord tegenover Lazio en treft PSV opnieuw RC Lens. Wij laten zien hoe de Bet Builder precies werkt. Bovendien heeft Unibet de Bet Builder vernieuwd met fraaie features die het nog veel aantrekkelijker maken!

Wat is precies de Bet Builder?

De Bet Builder is geen hogere wiskunde. Het houdt in dat een speler meerdere, verschillende bets van één of meerdere wedstrijden combineert. Wanneer alle voorspellingen uitkomen, worden de odds van de losse bets met elkaar vermenigvuldigd en gaat je winst flink omhoog. De Bet Builder brengt ook iets meer risico met zich mee, aangezien alle voorspellingen in de combinatie moeten uitkomen. 

Bij bettingpartner Unibet zijn de mogelijkheden van de Bet Builder flink uitgebreid. Zo kun je nu een Bet Builder samenstellen verdeeld over meerdere wedstrijden, met in totaal maar liefst 12 opties! Daarnaast is het aantal type bets enorm vergroot. Zo kan je nu bets plaatsen voor helften (bijvoorbeeld: ploeg X wint de eerste helft), schoten op doel per team of speler en aantal doelpunten per team of speler. De mogelijkheden zijn haast eindeloos met de vernieuwde Bet Builder!

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en pak 50x je inleg wanneer PSV van RC Lens wint! 

Interessante opties bij de vernieuwde Bet Builder

Een voorbeeld: Feyenoord staat tegenover SS Lazio en zal wederom op Santiago Gimenez rekenen. De Mexicaan kan zomaar weer trefzeker zijn tegen de Italianen. Denk je dat Feyenoord wint, er minder dan drie goals vallen, Lazio niet scoort en Gimenez wél? Dan kan je dit allemaal combineren met de Bet Builder voor een odd van maar liefst 11.00! Bovendien pak je nu op maandag ook nog eens een Free Bet van €5 wanneer je gebruikmaakt van de Bet Builder!

Door logische bets te combineren, kan je winst een stuk hoger uitvallen. Het risico is bij een Bet Builder altijd wat hoger, maar door dit soort bets te combineren kun je zelf je kansen flink opschroeven. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust