Allegri woest op zomeraanwinst Juventus: 'Heb daarom het veld ook eerder verlaten'

Allegri woest op zomeraanwinst Juventus: 'Heb daarom het veld ook eerder verlaten'

03-02-2023 08:17
19

Massimiliano Allegri was woest op Ángel di Maria in de laatste minuten van het gewonnen bekerduel met SS Lazio. De coach verweet de Argentijn een gesprek aan discipline en schreeuwde hem in de slotminuten witheet toe. Uiteindelijk vertrok hij zelfs voor het eindsignaal al richting de catacomben.

De assistent van Allegri, Marco Landucci, had Di Maria eerder in de wedstrijd al gewaarschuwd, omdat hij een grote kans verprutste door een rabona te proberen. In de slotminuten was voor Allegri de maat vol. "Ik was erg boos op hem en heb het veld eerder verlaten", vertelt de Italiaanse trainer tegenover La Gazzetta dello Sport. "Vanaf minuut één tot het laatste fluitsignaal moeten we proberen scherp te blijven en de bal in de ploeg te houden. Alles kan nog veranderen."

Wedden

Meer odds

De wedstrijd in de kwartfinale van de Coppa Italia werd uiteindelijk met 1-0 gewonnen door een rake kopstoot van Gleison Bremer. Juventus mag daardoor nog hopen op een prijs dit seizoen. De halve finale speelt de ploeg van Allegri in april tegen Internazionale. De andere halve finale gaat tussen Cremonese en Fiorentina.

Allegri wilde zich niet verder uitlaten over de situatie rond Paul Pogba. De Oude Dame zou denken aan verkoop van de Franse middenvelder vanwege zijn blessuregevoeligheid. "Pogba is waarschijnlijk niet beschikbaar voor de volgende wedstrijd tegen Salernitana, maar hij is wel een speler waar we nog steeds op rekenen."